علویون

علویون فاز 5 اندیشه

علویون

علویون فاز 5 اندیشه

مشکل مجمع روحانیون؛

مشکل مجمع روحانیون؛

مجمع روحانیون اگر می تواند پاسخ دهد!

چه کسی باید گذشت کند و چه چیزی باید مورد اغماض قرار گیرد. بیانیه‌های سراسر فحش واهانت به نظام و مردم را چگونه فراموش کنیم؟ اعلام راهپیمایی مجمع روحانیون در روز 30 خرداد - روز اعلام جنگ مسلحانه منافقین به نظام- به بهانه اعتراض به نتایج انتخابات را چگونه فراموش کنیم.

به گزارش فرهنگ نیوز، «مشکل مجمع روحانیون!» سرمقاله روزنامه رسالت به قلم محمد کاظم انبارلویی است که در آن می خوانید:

مجید انصاری عضو مجمع روحانیون در گفتگو با ایسنا مطالبی را مطرح کرده که پس از ذکر دو نکته، به بخش‌هایی از این گفتگو نقد مشفقانه دارم.

نکته اول: کلمه مبارز را باید از تشکل مجمع روحانیون مبارز به دو دلیل حذف شده بدانیم.

1-کلمه مبارز به‌عنوان پسوند مجمع روحانیون را پس از فتنه سال 88 باید حذف شده بدانیم چون این پسوند زمانی کارکرد داشت که اعضای مجمع رو در روی آمریکا و توطئه‌های صهیونیسم و نیز منافقین کوردل قرار داشتند. در فتنه 88 آنها نشان دادند به‌عنوان یکی از قطعات پازل جنگ نرم آمریکا علیه ملت عمل می‌کنند و حاضر نیستند در کنار ملت علیه دشمنان اسلام و قرآن بایستند.

2-کلمه مبارز را به‌عنوان پسوند مجمع روحانیون باید حذف شده بدانیم چرا که اگر اصراری بر این واژه باشد، تنها «مبارزه‌ای» که از آنها در سال‌های پس از سال 88 دیده می‌شود مبارزه با مردم و بی‌مهری به نظام است. پس این واژه شایسته جمعی نیست که خیلی از این افراد واقعا راضی نیستند به این صفت (مبارزه با نظام) شناخته یا معرفی شوند. در شماری از آنها هنوز حیا و شرم از مردم و نظام دیده می‌شود و واقعا نمی‌خواهند در مقابل نظام ومردم قرار گیرند.

نکته دوم: مشکل کنونی مجمع در مشارکت سیاسی در کشور و حضور در انتخابات، مسئولان نظام نیستند. مشکل آنها با مردم است.

مردم در 9 دی نسبت به سران این تشکل تبری داشتند ودر انتخابات گذشته هم نشان دادند از آنها عبور کرده‌اند آنها باید تکلیف خود را با مردم مشخص کنند.

باید به مردم بگویند اولین دبیرکل مجمع روحانیون چطور شد در کنار جریان گوگوش- سروش رو در روی  انقلاب و نظام و مردم ایستاد ؟ باید به مردم بگویند چرا نسبت به حریم شکنی‌های او مرزبندی نکردند؟ باید به مردم توضیح دهند چرا نسبت به نفوذ منافقین در جریان اصلاحات و جنبش به اصطلاح سبز حساسیت خود را از دست دادند و اجازه دادند آنها در روز قدس، 13 آبان، 26 آذر و بالاخره عاشورای 88 به مردم و نظام اعلام جنگ کنند و آنها در این جنگ یا سکوت کردند یا همراهی؟! چرا اجازه دادند شب‌ها بالای پشت بام در مناطق اعیان نشین و ثروتمند تهران به بهانه دفاع از آنها شعارعلیه انقلاب و مردم واهانت به مقدسات نظام دهند. آنهاحتی یک بار هم از شرارت منافقین تبری نجستند.

بنابراین مردمی که پای انقلاب و اسلام و نظام ایستاده‌ اند نمی‌توانند بی‌مهری - اگر نگوییم ظلم- مجمع روحانیون به نظام را نادیده بگیرند. اولین مطالبه آنها از نظام ونهادهای قانونی آن به‌طور مشروع این است که دیگر کسانی که مصداق "رجال سیاسی- مذهبی" نیستند را برای انتخابات ریاست جمهوری تایید نکنند.

***
و اما مصاحبه‌ آقای مجید انصاری با ایسنا حاوی نکات جدیدی است که باید با نگاه و نقد مشفقانه به آن نگریست.

آقای انصاری با اشاره به انتخابات ریاست جمهوری دور یازدهم در مصاحبه با ایسنا می‌گوید: فضای سیاسی کشور اقتضا می‌کند با یک نگاه برادرانه، گذشت و اغماض، عفو و تفاهم به استقبال انتخابات ریاست جمهوری برویم ولازمه این کار این است که دست خناس‌ها وعناصر افراطی و جریانات مشکوک و کسانی که نان و نامشان در اختلاف افکنی و دمیدن در کوره اختلاف است، قطع شود.

در هر دو جبهه باید سعی کنند نسبت به افرادی که به دنبال اختلاف افکنی هستند با دیده شک و مراقبت نگاه کنند؛ گرچه می‌گویند باید حسن ظن داشت، ولی در فعالیت‌های سیاسی و در دنیایی که در معرض نفوذ سرویس‌های جاسوسی و منافقین هستیم، خوشباوری نسبت به همه افراد کارساز نیست، به کسانی که دنبال خبرهای نادرست و پرونده‌سازی‌های ناصحیح و اختلاف افکنی هستند و افراطی برخورد می‌کنند در هر دو جبهه باید با تردید واحتیاط نگاه کرد.

آقای انصاری از نگاه برادرانه ، گذشت و اغماض در انتخابات آینده سخن می‌گوید. سئوال ما این است که این نگاه در انتخابات 88 چرا غایب بود ،چه کسانی در انتخابات گذشته بر طبل خصومت کوبیدند  و برخی خیابان‌های تهران و پشت بام‌های منازل را تبدیل به صحنه خصومت کردند.

چه کسی باید گذشت کند و چه چیزی باید مورد اغماض قرار گیرد. بیانیه‌های سراسر فحش واهانت به نظام و مردم را چگونه فراموش کنیم؟ اعلام راهپیمایی مجمع روحانیون در روز 30 خرداد - روز اعلام جنگ مسلحانه منافقین به نظام- به بهانه اعتراض به نتایج انتخابات را چگونه فراموش کنیم. سکوت مجمع روحانیون مبارز در اهانت به امام و نظام و رهبری را چگونه اغماض نماییم.

شما نحوه این گذشت و اغماض را بفرمایید ما هم قبول می‌کنیم! آقای انصاری سخن از تبری جستن از اختلاف افکنان و مراقبت از نفوذ سرویس‌های جاسوسی دشمن ومنافقین به میان آورده‌اند.

این حرف درستی است که بیش از چهار سال دلسوزان نظام مطرح می‌کنند وگوش شنوایی در مجمع روحانیون در این باره وجود ندارد. رهبر معظم انقلاب مکررا بویژه در اولین نماز جمعه پس از انتخابات همه را دعوت به برادری، قانون و همدلی فرمودند.

از این دعوت مشفقانه از سوی مجمع روحانیون استقبال نشد. آقایان به راهی رفتند که سر از اهانت به مقدسات نظام و اهانت به شعائر الهی عاشورا و کربلا در عاشورای سال 88 در آوردند. خوب مردم به غیر از اینکه در 9 دی سال 88 از شما تبری بجویند چه کار می‌توانستند بکنند؟ امروز که شما کشف کردید- احتمالا- در معرض نفوذ سرویس‌های جاسوسی دشمن و منافقین بودید چرا از کژ راهه رفته باز نمی‌گردید و مسیر گذشته را ترمیم نمی‌کنید.

 ما معتقدیم گذشته را می‌شود ترمیم کرد اما نه با نگاه طلبکارانه! می‌شود دوباره فضای همدلی وهمفکری در کشور پدید آورد و مسیر اتحاد ملی و انسجام اسلامی را با تدابیر هوشمندانه رهبری استحکام بخشید. ملت ما معطل لیبرالها، منافقین و جمعی غفلت زده از منافع و مصالح ملی نشدند و با اقتدار به پیش رفتند توطئه‌های آمریکا و منافقین را خنثی کردند، همچنان هم به پیش می‌روند. هرکس از این قافله بیداری عقب بیفتد خودش ضرر کرده است. مشکل شما عدم همراهی با ملت و پشت کردن به نظام است. با ملت همراه شوید، نظام با شما مشکلی ندارد.

نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.